e
Banner

Etiketler: ağır vasıta



Michelin '3 ömürlü lastikler' tasarrufu anlatıyor


Yayın: 16-05-2013
Kategori: Lastik

Geçen yıl ‘Michelin 3 ömür’ konseptini 3 bini aşkın sürücüyle bire bir görüşerek anlatan Michelin TIR’ı, bu yıl ise 27 noktada ağır vasıta sürücüleri de dahil 4 binden fazla kişiye ulaşacak. 6 Mayıs’ta İstanbul Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi’nden başlayan Michelin 3 Ömür TIR’ının yolculuğu 29 Haziran’da Bursa Karacabey Kooperatifi’nde son bulacak.




Continental’den 5.nesil Conti Hybrid lastikler


Yayın: 20-09-2022
Kategori: Lojistik

Continental, şehirlerarası taşımacılık yapan ve ağır yük taşıyan araçlar için geliştirdiği 5.nesil Conti Hybrid premium lastik serisini piyasaya sürüyor. 5. nesil ile sunduğu hizmetleri İspanya’nın Sevilla kentinde düzenlenen lansmanda paylaşan Continental, yeni Conti Hybrid lastiklerinin de tanıtımı yaptı. Özelikle ağır yük araçlarının lastiklerinde oluşan hızlı yıpranmanın önüne geçmek için tasarlanan Conti Hybrid serisi lastikler, Conti Hybrid HS5 ön aks ve Conti Hybrid HD5 çeker aks’dan oluşuyor. Uzun kullanım ömrüne, yüksek kilometre performansına ve yüksek dayanıklılığa sahip seri, ağır yük araçlarına verimlilik ve tasarruf anlamında yeni nesil çözüm sunuyor.




Ağır Vasıta ve Treyler Zirvesi’nde yeni hedefler belirlendi


Yayın: 23-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Geleceğin treylerleri ve ülkemizdeki treyler üretiminin geleceği  6. Ağır Vasıta ve Treyler Zirvesi’nde konuşuldu. Geçtiğimiz yıl 60 bin adetlik üretimle ülkemizi Avrupa’nın ikinci büyük üretim merkezi haline taşıyan Türk treyler sektörü, dünyada söz sahibi olmayı hedefliyor.